Nuvola II – Oost-Vlaanderen – België – 14 personen

2.104,00

Nuvola II – Oost-Vlaanderen – België – 14 personen voor € 1894.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 387f60abdc14a6da6c4a07643049407c Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Dit moderne appartement ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen, in het mooie Zottegem. Het appartement ligt op de begane grond en heeft een industriële inrichting. Ideaal voor families.

Zottegem is ‘de Poort van de Vlaamse Ardennen’ en biedt zowel de natuurliefhebber als de actieve recreant een waaier aan mogelijkheden. Zottegem is een bruisende stad met een gezellig centrum waar altijd wel wat te beleven valt. Breng een bezoek aan het archeologisch museum aldaar of bezoek het nabijgelegen Oudenaarde, Kluisbergen en het Bourgondische Gent. De omgeving leent zich perfect voor prachtige wandel- en fietstochten (fietsenberging beschikbaar op aanvraag).

De ruime woon-/eetkamer biedt plaats aan 14 personen en de witte keuken nodigt uit tot gezamenlijk koken of gezellig ontbijten. In het bijgebouw kun je heerlijk ontspannen in het bubbelbad of een potje tafeltennis spelen, om na afloop een borrel te nemen aan de bar. De badkamers zijn modern en er zijn speeltoestellen voor de kinderen.

Gelieve de stilte en rust te bewaren na 22:00 uur en rekening te houden met de omgeving gedurende dag. Feesten zijn hier niet toegestaan.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Personen

, , , , , , , ,

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,