Vakantiehuizen België grote groepen

Voor als je een vakantiehuis België voor een grote groep zoekt.

groepen groepsaccommodatie banner

Veel mogelijkheden in België voor grote groepen

In België vind je veel grote vakantiehuizen voor grote groepen. Je kunt in deze grote groepsaccommodaties België overnachten met wel 60 personen. Je kunt zo een vakantiehuis België voor een grote groep huren voor tenminste 2 nachten. Zo een groot vakantiehuis België voor een weekend huren, is dus mogelijk.

Catering of zelfvoorziening

Je huurt een vakantiehuis grote groep België meestal op basis van zelfvoorziening. Catering is soms mogelijk. Het is meestal niet mogelijk zo een groepsaccommodatie België op all inclusive basis te huren alhoewel het wel mogelijk is om een groot vakantiehuis België te huren inclusief gebruik zwembad, sauna en andere wellness faciliteiten evenals het gebruik van water, elektriciteit en gas. Ook is de schoonmaak meestal in de totaal prijs inbegrepen.

familievilla buiten eten

interhome groepen banner

Voor grote groepen met binnenzwembad

Er zijn diverse grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties België met binnenzwembad te huur. Deze dien je geruime tijd voor je familie- of vrienden evenement te boeken. De vraag naar grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties België met indoorzwembad is groot. Deze vraag komt met name van familie groepen. Maar tegelijkertijd, ook vrienden groepen zijn steeds meer op zoek naar luxe groepsaccommodaties België met binnenzwembad.

Grote groepen Ardennen

De meeste grote vakantiehuizen en grote groepsaccommodaties België vind je in Wallonië en dan met name in Belgisch-Luxemburg. Daar vind je ook diverse grote accommodaties België met binnenzwembad. De Ardennen zijn ideaal voor een weekendje weg met een familie- of vrienden groep.

vakantie met grote groep familie

Particuliere accommodaties groepen

9 van de 10 grote vakantiehuizen België zijn particulier bezit. Je huurt je grote groepsaccommodatie België via een reisorganisatie zoals Belvilla.be, Groepen.be of Natuurhuisje.be. Zij bemiddelen voor deze huiseigenaren en verzorgen de administratie en betaling borg en huurpenningen. Er zijn altijd huurvoorwaarden van toepassing zodat je als huurder beschermd bent en de verhuurder en reisorganisatie aan hun verplichtingen moeten voldoen. Als huurder van de grote groepsaccommodatie België heb je uiteraard ook verplichtingen.

Last minute groepsaccommodaties België

Accommodaties voor grote groepen worden in de regel tenminste 3 tot 12 maanden vooraf geboekt. Soms echter zijn er last minute groepsaccommodaties België te huur. Deze kunnen beschikbaar komen door bijvoorbeeld annulering. Bij een last minute groepsaccomodatie België is het meestal niet mogelijk een annuleringsverzekering voor de groep af te sluiten.