Vakantiehuizen België voor familie groepen.

Op zoek naar een groot vakantiehuis België voor een familie groep? Wij hebben de mooiste grote vakantiehuizen België voor een familie vakantie, weekendje weg of familie reünie hier geselecteerd. Voor kleine en grote groepen. Je kunt zo een vakantiehuis of grote groepsaccommodatie België voor minimaal 2 nachten huren. Het is dus niet mogelijk een vakantiehuis grote groep België voor 1 nacht te huren.

groepen groepsaccommodatie banner

groep vrienden in een buitenjacuzzi

Goedkope én luxe familie vakantiehuizen België

Op deze site vind je veel luxe vakantiehuizen België voor familie groepen. Want een familieweekend België kan fantastisch zijn. Veel van deze luxe vakantieverblijven hebben een privé zwembad of andere wellness faciliteit. De goedkopere vakantiehuizen België voor familie groepen vind je met name in de categorie vakantieboerderij en op devakantieparken. In de laatste categorie grote vakantiehuizen België gaat het meestal om accommodaties voor groepen tot maximaal 18 á 24 personen.

interhome groepen banner

Huisdieren welkom

In de meeste accommodatie België voor familie groepen zijn huisdieren welkom. Er zijn echter ook huisdiervrije accommodaties voor familie groepen in België te huur. Huisdieren zoals honden zijn dan onder geen beding in deze groepsaccommodaties België toegestaan.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Mindervaliden huizen België groepen

Het is mogelijk een mindervaliden vakantiehuis België voor een familie groep te huren. Meestal is er dan 1 slaapkamer voor mindervaliden aangepast en is de douche en toilet ook geschikt voor een rolstoelvakantie. Deze mindervaliden accommodaties voor groepen in België vind je ook bij een beperkt aantal vakantieparken. Indien je een mindervaliden accommodatie voor een grote groep in België zoekt, ben je aangewezen op particuliere en aangepaste groepsverblijven.